fbpx

Observera att vi bovärdar svarar på meddelanden och hanterar eventuella störningar i mån av tid då vi båda även har studier dagtid. Det går dock alltid bra att ringa eller skicka iväg ett meddelande så svarar vi när vi kan! Om du skriver till oss – skriv gärna vem du är och var du bor så vet vi vem som hör av sig!

Kontaktuppgifter till bovärd:

Bovärd Vintergatan: Rhys Shandrew

Telefon: 076 020 3279

bovard@kronoparkenhills.se

 

Bovärd Kvintettgatan: Robin Hällqvist

Telefon: 076 865 3722

 

Du kan också klicka på knappen ovan för att skicka din fråga till oss!

 

Alla hyresgäster ansvarar för att inte lämna skräp eller spill efter sig både inom- och utomhus. Skulle ni däremot märka att det finns skräp eller spill på området så får ni gärna ta kontakt med oss (t.ex. spill inomhus, papper eller plast ute på gården osv.).
Det går även bra att kontakta oss om ni t.ex. lägger märke till föremål som har placerats ute i korridoren.

Det bästa är såklart att knacka på och försöka prata med grannen på ett lugnt, respektfullt sätt då det ofta går att lösa situationen tillsammans. Skulle det dock kännas jobbigt eller svårt att prata med grannen, ta kontakt med bovärden på ditt område så kommer vi förbi och pratar med personen i fråga.
Du som tar kontakt med oss är alltid anonym.
Vid akuta fall eller omedelbar fara, ring 112.

 

Kontaktuppgifter till bovärd:

Bovärd Vintergatan: Rhys Shandrew

Telefon: 076 020 3279

bovard@kronoparkenhills.se

 

Bovärd Kvintettgatan: Robin Hällqvist

Telefon: 076 865 3722

bovard@kronoparkenhills.se

Grillning är inte tillåten på balkongen. Detta gäller all typ av grillning (kolgrill, elgrill, gasolgrill osv.). Använd gärna grillplatserna på gården som är avsedda för detta syfte.

För allas trivsel – följ de anvisningar som medföljdes i informationsfoldern som ni fick när ni flyttade in. Det är viktigt för oss alla (och miljön!) att ni sorterar och återvinner era sopor. Tänk på att t.ex. riva isär kartonger innan ni går ut med dem så att de får plats i molokerna (Vintergatan) eller sopkärlen (Kvintettgatan), och lämna aldrig matsopor utanför då de drar till sig djur och insekter.
Stora kartonger och annat skräp som inte får plats i molokerna eller sopkärlen ska köras iväg till återvinningscentral.
Vintergatan: Påsar för matavfall finns att hämta i rummet vid hissen på entréplan.

Kvintettgatan: Påsar för matavfall finns att hämta i soprummet.

Observera att ytterligare regler kan tillkomma eller att befintliga regler kan komma att justeras vid behov. Det är ditt ansvar som hyresgäst att hålla dig uppdaterad om reglerna som gäller när de skickas ut på mejlen och när de sätts upp på entréplan.

Det är olämpligt att hänga mattor, lakan eller kläder över balkongräcket.